Ženja Fokini roosa särk läks taaskasutusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin propageerib taaskasutaus
Ženja Fokin propageerib taaskasutaus Foto: TV3

Tänasest kuni 15.maini saab kasutult seisvaid korralikke rõivaid tuua Viru Keskuse aatriumis asuvatesse Stiilipäeviku-konteineritesse, kust need muutumismängu abiga taaskasutusse jõuavad.


Esimesena andis oma panuse saatejuht Ženja Fokin isiklikult. Fokin heitis konteinerisse roosa särgi, lootes, et sellest saab viljakas seeme suurele rõivakuhjale, mis paari nädalaga kogutakse.

«Kallid inimesed, ootan siia korralikke riideid, mis on teie kappidesse seisma jäänud, kuid mis võiksid kellelegi teisele palju rõõmu tuua,» kutsus Fokin rahvast üles rõivastele uut elu andma. Kogutud rõivad lähevad taaskasutusse, aga mitte ainult...

«15.mail salvestame Viru Keskuses hooaja viimase saate, kus inimeste toodud riietel on väga tähtis roll,» vihjas Fokin. Avalikule salvestusele on oodatud kõik huvilised, kes sooviksid stiilimuutust, sest just sel päeval valitakse rahva seast välja paljud, kellele Ženja uue välimuse loob.

Kappi kurvalt seisma jäänud korralikke rõivaid saab Stiilipäeviku konteinerisse tuua kuni 15.maini, mil stiilimuutuse-huvilisi oodatakse Viru Keskusesse suurele salvestuspäevale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles