Staarikätš: Jeremy Clarkson ja Piers Morgan lahendavad tüli poksiringis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Briti kaks kuulsamat telesaatejuhti Jeremy Clarkson ja Piers Morgan läksid Twitteri vahendusel totaalselt tülli.

Morgan kirjeldas oma Daily Maily hiljutises kolumnis, kuidas Clarkson segas ühel peol vahele tema vestlusele Justin Timberlake'i, Samuel L. Jacksoni ja Pharell Williamsiga.

«Justin, Samuel ja Pharrell imestasid, kes on see ebaviisakas, õllekõhuga molkus. Andsin oma pilguga mõista, et ta võiks edasi liikuda enne, kui mu a-listi sõbrad oma turvameestel ta välja visata lasevad. Ta läkski.»

Clarkson sai Morgani kirjutisest teada ja vastas talle Twitteris.

«Milline monumentaalne sitapea see mees on! Ma ei suuda oodata päeva, mil ta vanglasse pistetakse,» kirjutas Clarkson ja postitas pildi Morganist.

«Sul oli võimalus, @JeremyClarkson, kuid kahjuks lööd sa nagu lihashälbega chihuahua,» vihjas Morgan juhtumile, kui Clarkson teda 2004. aasta Briti pressiauhindade jagamisel näkku lõi.

«Ameeriklased. Ärge usaldage Piers Morganit. Ta oskab teie telefonidesse häkkida ja ta keerab teie armee pisukese nutsu eest pekki,» teatas Clarkson.

«Ja miks sina ameeriklasi kõnetad, @JeremyClarkson? Nad pole sinust elu sees kuulnud,» nähvas Morgan ja lisas: «Huvitav, kas vaese vana Jeremy tänane jonn on kuidagi seotud «Top Geari» kahanevate vaatajanumbrite ja kõlakatega, et saade võetakse eetrist maha?»

«Piers, lõpetame asja sellega. Sinu saade köidab rahvusvahelist vaatajaskonda vähem kui «Cash in the Attic». See saab põhjuseks, miks sind vallandatakse,» ütles Clarkson.

«Saatel «Cash in the Attic» on 500 miljonit vaatajat?» küsis Morgan seepeale.

«Piers väidab, et tema saatel on 500 miljonit vaatajat. Hahahahahaha! Heal päeval on neid 110 000. See on umbes 380 miljonit vähem kui «Top Gearil»,» vastas Clarkson.

Vaidlust märkas poksipromootor Eddie Hearn, kes pakkus, et mehed võiks oma tüli lahendada poksiringis ja sellega heategevuseks raha teenida.

«Mina olen vaba,» teatas Morgan. Clarkson pole veel väljakutsele vastanud.

Vaata allpool, kuidas Clarkson kirjeldas 2004. aastal vägivaldset kohtumist Morganiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles