Ühtse Eesti suurkogul osalemiseks tuleb end piduriidesse ehtida

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatri NO99 uue projekti - erakonna Ühtne Eesti suurkogu - esitlus.
Teatri NO99 uue projekti - erakonna Ühtne Eesti suurkogu - esitlus. Foto: Raigo Pajula

Reede õhtul Saku Suurhallis toimuva Ühtse Eesti suurkogu külalistel paluvad korraldajad kanda pidulikku riietust.


«Ootame, et mehed kannaksid vähemalt ülikonda ja naised oleksid ka vastavalt rõivastatud,» ütles Ühtse Eesti kommunikatsioonijuht Jaanus Kukk. «Eeldame, et erakonna suurkogu on nende ja meie kõigi jaoks pidupäev. Seega võiks kanda lipsu ja triiksärki. Aga ega me kedagi tagasi saada ega hakka kellelegi vägivaldselt lipsu ega triiksärki ette seadma. Aga üldise meeleolu huvides võiksid külalised rõivastusetiketiga arvestada.»

Suurkogu kestab ilma vaheajata arvestuslikult kuni kella 21.30 või 22.00ni, järgneb pressikonverents. Publikul palutakse koguneda kella kuue ajal õhtul, kõige hiljem kell 18.30. Piletimaailma veebilehelt netipileti ostnud inimestel soovitatakse see võimaluse korral 3.-6. maini NO99 kassas paberpileti vastu vahetada, et tagada kiirem sissepääs.

Suurkogule on keelatud kaasa võtta sööke, jooke ning foto-videotehnikat. Soovitatakse tulla jala või ühistranspordiga ning ilma kandekottide ja üleliigsete asjadeta.

Esmaspäeval kell 12.00 tuli Piletilevi keskkonnas müüki paarsada täiendavat piletit muidu läbi müüdud Ühtse Eesti suurkogule. Paarkümmend minutit hiljem oli alles vaid poolsada pääset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles