Savisaare üks vihmavarju hoidjatest, Olga Ivanova on lapseootel?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venekeelne uudisteportaal Postimees.rus sai möödunud nädalal usaldusväärsest allikast vihje, et Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova on lapseootel. Vihje edastaja on toimetusele teada, kuid soovis jääda anonüümseks.

Tuletame meelde, et peale valimisi teatas Ivanova, et sooviks jätkata oma tööd Lasnamäe vanema ametikohal. «Kahe aastaga jõudsin palju teha ja näen, et selle linnaosa jaoks on vaja veel palju teha,» ütles Ivanova.

Lasnamäe linnaosavanem Olga Ivanova kandideeris kohalikel valimistel ka 2009. aastal, saades tookord vaid 62 häält. Äsjastel valimistel kogus ta aga juba 2450 häält.

«Ma ei oska öelda, kas ma ootasin seda, et saan nii palju hääli, aga kui rääkida valimistulemusest meie ringkonnas tervikuna, siis ma olen rohkem kui rahul: me saime Lasnamäel 5000 häält rohkem

Küsimuse peale, kas ta võiks olla hetkel hoopis lapseootel, kommenteeris Ivanova, et ei soovi oma isikliku elu teemadel rääkida ja veel vähem seda avalikkusega jagada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles