Täna näeb «Saladustes», kuidas surnud tädi pereliikmetele kätte maksab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused» – surnud tädi kättemaks
«Saladused» – surnud tädi kättemaks Foto: Kanal 2

Täna kell 20 on Tuuli Roosma «Saladustes» kummaline lugu Aimest, kes elab oma perega vanatädi korteris.  

Vanaprouat vaevab dementsus ja pere otsustab ta vastu tahtmist hooldekodusse panna.

Pärast vanatädi surma hakkab korteris aga juhtuma kummalisi asju, sest surnud tädi, kes pole rahul, kuidas temaga eluajal käituti, tuleb perele kätte maksma...

58-aastane Aime elab koos oma poja ja poja perega oma tädi, 85-aastase Leida (Leida Rammo) kolmetoalises korteris. Pidevalt on perekonda painanud ruumikitsikus, kuid olukorda komplitseerib veelgi eaka tädi süvenev dementsus.

Päeval, mil tädi oma riided pesumasina asemel ahju pistab ja sellest väike tulekahju tekib, otsustab pere Leida vastuseisust hoolimata ta hooldekodusse paigutada.

Leida on vaatamata oma vanusele üks kange naine ja nii üritab ta hooldekodust korduvalt põgeneda, kuid ikka ja jälle viib pere ta hooldekodusse tagasi. Üsna pea tädi Leida sureb.

Pealtnäha lahenenud olukord võtab aga ootamatu pöörde, kui Leida poltergeistina tegutsema hakkab ja kättemaksuhimulise vaimu teod pereliikmetele eluohtlikuks muutuvad.

Näiteljad: Leida Rammo, Laura Baumwerk, Sulev Võrno, Katrin Pärn jt.

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles