Laulusaatest lahkusid Tauri Tallermaa ja Merlyn Uusküla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seega jäid finaali Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa ning Margus Hanson ja Tanja Mihhailova, kes astuvad üles teleshow finaalis 16.mail Pärnu kontserdimaja laval.


Võistlajad esinesid kahes voorus. Esimeses kuulsime-nägime tantsulugusid, aga teine laul on valiti läheneva emadepäeva auks. Saates esinesid ka Arturi ema Alice Talvik ning Tauri ema Mall Tallermaa. Margus Hansoni vanemad on surnud ja elukutseliste lauljate emasid saatesse ei kutsutud.

Esitamisele tulid järgmised lood, kohtunike (järjekorras Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus, Peeter Rebane) punktide summa on märgitud loo nime taha.

Tantsulood
Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa «Play That Funky Music» 9+8+9=26
Tauri Tallermaa ja Merlyn Uusküla «Can´t Take My Eyes Off You» 7+7+8=22
Margus Hanson ja Tanja Mihhailova «Kiss» 9+9+10=28


Emale pühendatud laulud
Artur Talvik ja Lenna Kuurmaa «Sa vaiki nüüd» 10+10+10=30 (absoluutne maksimum!!!)
Tauri Tallermaa ja Merlyn Uusküla «Sulle, emake» 8+9+9=26
Margus Hanson ja Tanja Mihhailova «Kus kulgeb kuu» 9+10+10=29

Siis avati telefoniliinid ning televaatajad said lõpuks hääletama asuda. Ihtaka-Maria ja Jaagup Kreem laulsid telefoniklõbistamise saateks uue versiooni loost «Kui rääkisin sinuga».

Summaarse häältetulemusega said otse finaali Artur ja Lenna. Lõpuduellile jäid duod Tauri Tallermaa ja Merlyn Uusküla ning Margus Hanson ja Tanja Mihhailova. Mõlemad esitasid oma lisalaulu tantsulaulude voorust.

Nüüd said otsustavaks vaid televaatajate telefonihääled ja nende kollektiivne otsus saatis haavu lakkuma Tauri ja Merlyni, kes kaotasid vaid 1% hääletajatest (49/51)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles