Eghert-Sören Nõmm jõudis Ukraina tantsusaates 60 parema hulka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Finest 2013. Eghert-Sören Nõmm
Miss Finest 2013. Eghert-Sören Nõmm Foto: Tiit Mõtus

Ukraina telekanal STB näitab iga reede õhtul maailma ühe populaarsema saate «So You Think You Can Dace» oma versiooni «Tancujut Vsje», mis kestab iga nädal lausa neli tundi. Eetris on olnud juba üheksas suuremas Ukraina linnas toimunud castingute saated ja eelmisel nädalal selgus, et tuhandete saatesse pürgijate hulgast osutus väljavalituks nädalasesse tantsulaagrisse ka eesti tantsija Eghert-Sören Nõmm.

«Eelvoorude põhjal kutsuti laagrisse lõpuks saja asemel lausa 172 tantsijat, sest väga raske oli nii paljude heade tantsijate puhul žüriil seda selektsiooni teha. Juba esimese  päevaga langes kohe välja 72 tantsijat ja teise päevaga veel 40. Minul õnnestus edasi saada sellest saatest 60 parima hulka,» rääkis Eghert Elu24-le.

«Koormus oli lausa üliinimlik. Magada saime kogu nädala peale kokku kaheksa tundi. Igal öösel oli kell kolm äratus, kell neli hommikusöök ja kell viis sõitsime juba välja treeningplatsile. Treeningud ja uue tantsustiili õppimine kestis umbes viis tundi. Pärast lõunasööki oli individuaalne treening oma partneriga ja võistlus algas õhtul. Kohtunikud olid väga ranged ja paljudel ei pidanud närvid vastu,» kirjeldas noormees.

«Pärast võistlust ja intervjuusid jõudsime tavaliselt hotelli umbes kella üheks öösel ja juba kell kolm oli jälle äratus. Samas rütmis kogu see nädal. Ega ilmaasjata enne laagrisse jõudmist meilt kõigilt ei nõutud tervisetõendeid, lisaks kontrolliti kohapeal südant ja tehti koormusteste. Füüsiline ja vaimne koormus oli tõesti ülisuur. Kolme võistlejat ei lubatudki tervise pärast laagrisse ja saadeti kohe esimesel päeval koju tagasi,» lisas ta.

Egherti teise võistluspäeva ülesande täitmist saab näha allpool olevast videost. See, kuidas tal edasi läheb, selgub juba järgmise nädala saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles