Singapuris ollakse Ashley Madisoni abieluväliste suhete portaali vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapuris ollakse Ashley Madisoni abieluväliste suhete portaali vastu
Singapuris ollakse Ashley Madisoni abieluväliste suhete portaali vastu Foto: SCANPIX

Singapuri sotsiaal-ja pereminister Chan Chun Sing sõnas, et seal ei ole Ashley Madisoni abieluväliste suhete portaal teretulnud.

Chani teatas täna Facebookis, et ta on firmade ja lehekülgede vastu, mis kahjustavad abielu, kirjutab channelnewsasia.com.

«Seal reklaamitakse truudusetust, mis kahjustab abikaasade vahelist suhet. Truudus on abielu põhialus. Olen rõõmus, et lisaks minule on paljud mu kaasmaalased selle lehekülje vastu,» teatas minister.

Chan edastas oma seisukoha pärast seda, kui sai teada, et Ashley Madison plaanib laieneda järgmisel aastal Singapuri.

Kuulsa abieluväliseid suhteid pakkuva lehekülje motoks on: «Life is Short. Have an Affair» (Elu on lühike. Ole kõrvalsuhtes).

Ashley Madison tegutseb USAs, Euroopas ja veel mitmes maailma paigas, kaasa arvatud Hongkong ja Jaapan.

Lehekülje teade laienemisest Singapuri tekitas laialdast  negatiivset vastukaja ning seda ka Facebookis, kus loodi lehekülg Block Ashley Madison.

Ashley Madisoni esindaja sõnas, et kui nende vastu suunatud negatiivne suhtumine jätkub, siis vaadatakse senine tegevuspoliitika uuesti üle.

Singapuri sotsiaalmeedia kontrollimise organisatsioon teatas, et kui sel leheküljel on midagi seaduste ja ühiksondlike normidega vastuollu minevat, siis see blokeeritakse.

Ashley Madisoni leheküljel on kogu maailmas 20 miljonit kasutajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles