Savisaar: võibolla käisin teatris hoopis mõne noormehega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Reedel käis seltskonnameediast läbi uudis, et Edgar Savisaar väisas teatrit koos salapärase blondiiniga ning Tallinna meer imestab, miks tema teatriskäigud huvi pakuvad: kas meedia üritab tasandada Vilja Savisaare ja Taimo Toomasti romantilist etteastet?

«See on meeliülendav, kuidas Eesti meedia minu viimase aja igale teatriskäigule tähelepanu pöörab,» kommenteeris linnapea Õhtulehe veebitoimetusele ja oletas, et ehk on see seotud Vilja Savisaare ja Taimo Toomasti romantilise etteastega selleks, et tema fännid saaks öelda: nad mõlemad on ühesugused.

Nimelt lõppes hiljuti Vanemuise esietenduse «Figaro pulm» järelpidu sellega, et  üks peaosalisi, Toomast, laskus peaaegu saja silmapaari ees põlvele ja palus Vilja Savisaare kätt.

Kolmapäevase saatja nime aga meer ei avaldanud, vaid filosofeerib hoopis, et Mozarti ajal olid ju meeste ja naiste riided väga sarnased ja ka mehed kandsid pikkade juustega parukaid: «Miks nad üldse arvavad, et minuga oli kaasas keegi daam, võib-olla oli see hoopis mõni noormees varjunimega «Mozart»?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles