Elu24 paparatso: prints Haakon loobus musta Mercedese tagapingist ja tegi Helsingis pargijooksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Norra kroonprints Haakon saabus teisipäeval meie põhjanaabrite juurde Soome kahepäevasele visiidile, mille raames kohtus ta Soome presidendipaariga, peaminister Jyrki Kataiseniga ning tutvus erinevate paikadega Helsingis, millest üks oli Kallio linnaosas asuv kool.

Juba teisipäeval üllatas kroonprints Haakon visiidi korraldajaid. Nimelt loobus ta musta Mercedese tagapingist ning otsustas hotell Kämpist jalutada koos saatjaskonnaga linnavalitsusse, kus korraldati tema auks pidulik lõunasöök

«Inimesed ei saanud aru, et tänaval kõnnib Norra tulevane kuningas ning tänu sellele sai ta nautida väikest jalutuskäiku hotellist linnavalitsusse,» rääkis Elu24-le Haakonit pildistanud fotograaf Väätäinen.

Sellega polnud kroonprintsi üllatused lõppenud - hoolimata tihedast päevagraafikust leidis Haakon aega minna õhtusele jooksuringile koos turvamehega.

«Pärast lõunat külastas ta Soome merendusettevõtet Aker Artic ning seejärel suundus kroonprints tagasi kesklinna luksushotelli. Kuid kaua ta seal ei olnud, sest otsustas enne presidendi korraldatud õhtusööki hoopis turvamehega ööbimispaiga lähedale asuvasse parki jooksma minna,» lausus fotograaf Elu24-le.

«Inimesed ei osanud arvatagi, et võivad Haakonit näha tänaval lihtsalt jooksmas või kõndimas. Tavaliselt on kõik kuningapere liikmed hoolimata nende päritoluriigist alati liikunud autoga sihtpunktist sihtpunkti. Just selline ootamatu tegutsemine andis kroonprintsile vabaduse rahulikult liikuda,» seletas Väätäinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles