Müstiline idamaa ja salapärased staarid Dom Party Asia'l Klubis Teater

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pidudekuninganna Dom Party Asia hüpnotiseeris möödunud reedel, 18.oktoobril oma külastajad. Klubi Teater muutus sel ööl uskumatult kauniks ja võluvaks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad vallutasid üheks ööks Klubi Teatri. 

Klubi oli täidetud idamaiste ja salapäraste sümbolitega, mis kaunistasid Klubi Teatri võrratuid laevõlve lisades idamaist hõngu.

Dom Party geishad võlusid pilke oma uhkete detailiderohkete jaapanipäraste rõivastega ja portselanist jumega.

Saabuvaid külalisi üllatati õnneküpsistega ning meelt lahutasid võrgutavad idamaised Dom Party diivad laval ja baarilettidel eriti võimsa show-ga.

Kõigele lisaks tõstis peo rütmikust vapustavad trummarid – Eesti parim trummar Reigo Ahven ja Siim Koppel vapustavatel suurtel KRAH trummidel. Pidu kogus meeletult tuure koos DJ Peterson-iga kes tasakaalustas külaliste Yin ja Yangi.

Lisaks müstilisele meelelahutusele olid sel õhtul veel salapärased külalised, keda kaamerasilm ei suutnud jäädvustada, jäädes uhiuue kaardiomanikele mõeldud Members Lounge ja tabudest vaba Klubi Taboo ukse taha, ning pidutsesid sel korral eriti šampanjarohkelt ja privaatselt.

Rahvarohke idamaine pidu kestis kuni varahommikuni gigantse Buddah valvsa silma all.

Müstilisele Dom Party Asia peole saabusid ka muinasjututegelased Liviko võlulossist, kelle seas ka möödunud pühapäeval publikut rabanud Eesti enda «Meat Loaf» Koit Toome, kokaraamatute autor Angeelika Kang koos ärimehe Märt Osulaga, telenägu Electra, suurärimees Sonny Aswany, sigariärimees Mahesh P Ramnami, mööbliärimees Raul Reemet, endine modell Evely Ventsli.

Samuti oli kohal ka ärimees Leonid Tuder ja Andrus Uudmäe, tõsielustaar Triin Tulev, ärinaine ja seltskonnakaunitar Iris Tomson, rammumees Argo Ader, eks-miss Anna Naroznaja ja paljud paljud teised tuntud näod.

Järgmine Dom Party juba novembris, kuid sellel reedel 25.oktoobril tuuakse Vegas Klubisse Teater. 26.oktoober on kuu viimane laupäev mis tähendab ainult üht – Buduaar Girls Night, linna parim pidu täis üllatusi, kauneid meestantsijaid ja kingitusi!

Dom Party Asia 18.10.13 @ Klubi Teater from Klubi Teater on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles