Concha Buika kontsert jääb ära

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Concha Buika
Concha Buika Foto: promo

Hispaania lauljatari Concha Buika kontsert 1. mail Nokia Kontserdimajas jääb ära artisti haigestumise tõttu.


Kontsert toimub 2. juunil 2010 kell 19.00 ning kehtivad 1. mai kontserdiks ostetud piletid. Soovijate piletid ostetakse tagasi kõigis Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides. Piletilevi sebrapileteid ostetakse tagasi Piletilevi kontori kaudu.

Maailm tunneb Mallorcal sündinud ja vaeses mustlaslinnaosas kasvanud Concha Buikat kui isikupärast lauljatari alles viimased 5-6 aastat. Buikal on suurepärane loominguline partner ja produtsent Javier Limón, kellele peavad fännid olema tänulikud, sest just sellest koostööst algas lauljatari rahvusvaheline lend. Tema muusikas sulanduvad flamenco, jazz, bluus, soul, popp ja paljud hispaania ja aafrika kultuuriruumile omased rütmid. Kellegi jaoks on ta flamencolaulja, kellelegi jazzi või maailmamuusika esindaja. Buika enda jaoks piirid ja raamid puuduvad. Ta eelistab muusikast rääkida inimlike kategooriate kaudu.

Jazzkaar vabandab ebamugavuste pärast ja soovib artistile kiiret paranemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles