Ester Kannelmäe Tallinn Fashion Weekist: lasen minimalismil end võluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ester Kannelmäe, stilist ning moepromootor, soovitab armuda Eesti rõivadisaini kargemasse-klaarimasse suunda. Loe tema soovitusi, mida peaks Tallinn Fashion Weekil kindlasti külastama!

Tallinn Fashion Week’i kava lugedes jäi mulle ennekõike silma võimalus heita pilk peale kodumaiste minimalistide uutele kollektsioonidele.

Olen juba pikemat aega jälginud Ülle Suurhans-Pohjanheimo vaikset kulgemist üha klaarima disainikäekirja suunas. Hindan tema oskust pakkuda kantavat, vaieldamatult stiilset ning maailmatasemel disaini, mis ei kaota oma võlu ka siis kui silmad kinni panna ja sõrmedega üle rõivaste paitada. Viimase all mõtlen ma oskust valida oma loomingu teostamiseks ülimalt kvaliteetseid kangaid.

Olles kursis sellega, mis toimub põhjanaabrite moeajakirjanduses, on mul hea meel tõdeda, et Ülle on vallutamas ka sealsete moegurmaanide südameid, samuti on minu kõrva jõudnud kuuldused hoogsast promotööst idasuunal.

Ülle konkureerib seekord teenitult Kuldnõelale ning pakub tugevat konkurentsi teistele tublidele ja nautimist väärivatele tegijatele nagu Liisi Eesmaale ja Antoniole.

Laupäevast galat on seega lausa kohustuslik väisata.

Lisaks ootan innuga reedel toimuvat Piret Ilvese etteastet. Piret on viimaste aastatega moemaastikul lausa penikoormasaabastes samme võtnud. Temagi puhul saab juttu teha kvaliteetsetest kangastest ning täiusliku lõikebaasiga rõivastest. Lisaks üllatab Piret alati huvitava aksessuaariloominguga - ka tema peakatete puhul on ülim minimalism ning vormipuhtus see, mis mind võlub.

Kes Eesti moeelus toimuval kätt pulsil on hoidnud, teab, et ka meie illustraatoritel läheb üha lennukamalt.

Ootan huviga, millise kollektsiooni toob lavalaudadele Kätlin Kaljuvee, kelle viimase aja kõige meeldejäävamaks kustnikutööks oli presidendi jõulukaardi valmisvõlumine. Pole palju disainereid, kes saaksid öelda, et isegi kangamustrid on originaallooming.

Vaata juurde ka Liisi Eesmaa kollektsiooni pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles