Kanal 2 juubeliauto võitis Enelin Koel Kuressaarest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kinkis Kanal 2 koostöös Peugeot'ga ühele inimesele uhiuue sõiduauto Peugeot 308. Õnnelikuks autoomanikuks sai 23-aastane Enelin Koel Kuressaarest.

«Ma olen lihtsalt sõnatu! Ma ei saanud alguses arugi, et mul võti käes on, arvasin, et tegu on lihtsalt mudelautoga» rääkis pisarateni liigutatud Enelin.

Ankeeti täitma minnes oli Enelini elukaaslane talle kastanimuna taskusse torganud. Ka täna oli naisel seesama kastanimuna peos. «Ma küll ise sellistesse kummalistesse asjadesse ei usu, aga no äkki tõesti siis oli see üks õnnelik kastanimuna,» oli Enelin hämmingus.

«Mul on küll auto, ka Peugeot, aga see on aastast 1998. Nüüd saan oma puhkuseunistuse teoks teha, Eestimaad mööda reisima minna ja ka Kuressaarest 40 kilomeetrit eemal asuvat maakodu kasvõi iga päev külastada,» avas Enelin oma plaane.

Enelin töötab Kuressaare Maximas kaupade kvaliteedi ja hindade kontrolörina. Naine õppis Tallinna polütehnikumis ja on rõõmus ka selle üle, et nüüd saab tehnikumi aegsetel sõpradel vahel Tallinnas külas käia - ei pea kartma, et auto poolel teel teda alt veab.

Eelmisel nädalal oli kõigil Eestis elavatel juhiluba omavatel isikutel võimalik täita loosiankeet ühes Peugeot esinduses üle Eesti. Loosikasti kukkus kokku 11 300 ankeeti, mille hulgast loosis iga Peugeot esindus välja ühe õnneliku finalisti. Täna oli Kanal 2 stuudiosse kutsutud kõik 12 finalisti, kelle hulgast naeratas õnn just Enelinile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles