Tänane Pablo Francisco etendus on välja müüdud. Lisaks astub lavale USAst koomik Sean Savoy

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAW Comedy Baltics: Pablo Francisco Tallinn shout-out
RAW Comedy Baltics: Pablo Francisco Tallinn shout-out Foto: Kaader videost / Youtube.com

RAW Comedy Baltics toob sel neljapäeval Tallinnasse superstaar-koomik Pablo Francisco! Koos Pabloga saabub Tallinnasse USAs uus talent-koomik Sean Savoy. 

Tänane show on tema praeguse tuuri kõige esimene, seega keegi pole seda, mis täna toimub veel varem näinud.

«Väga suure üllatusena võtab Pablo kaasa USAs tähena Stand-up komöödia taevasse sööstnud Sean Savoy. Tema leivanumbriks on sarnaselt Pablole erinevad karakterid ning kuulsuste kehastamine,» rõõmustab RAW Comedy Baltic esindaja Enar Essenson.

Pablo Francisco on üks maailma kõige populaarseim tuuritav koomik.

Kõige rohkem on ta tuntud Baltiriikides oma ülinaljakate internetivideote kaudu - kokku juba üle 100 miljonit korra vaadatud klipid kuulsate filmistaaride nagu Arnold Schwarzenegger jpt parodeerimisest ja filmitreileri häälega esitatud sketshid nagu «Little Tortilla Boy» jms.

Pablo esinemised on meelelahutuslikud showd, mis kannavad endas rohkelt naeru ja toovad esile tänapäeva ebaloogilise ja pop-kultuurist sõltuvuses oleva ühiskonna absurdsuse.

Pablo ülemaailmse edu tõestuseks on kolm viimast väljamüüdud tuuri Austraalias ning Skandinaavias, sh müües Rootsis välja kõik 16 linnas toimunud esinemised.

Pablo esitatud erishow'd «They Put It Out There» ja «Ouch!» on Comedy Central'i kõige nõutumad esinemised.

RAW Comedy Baltics on rahvusvaheline organisatsioon, millest pool koosneb samast meeskonnast, kes on loonud Club Privé, Supernoova, Sun Dance Music Festivali jms ning teine pool Orlando John Agency’st, mille kontorid asuvad Rootsis, Taimaal ja Lätis. Alates 1997. aastast on viimane toonud publikuni teisteseas Julio Iglesias, Byran Adams, Sex Pistols, Michael Bublé, The Scorpions, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, 50 Cent, Pitbull, Pussycat Dolls, Armin Van Buuren, Tiesto, Skrillex, Avicii.

NB! Üritus on väljamüüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles