Malcolm Lincoln allkirjastas Universaliga artistilepingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincoln
Malcolm Lincoln Foto: promo

Maailma suurim plaadifirma Universal Music Group allkirjastas artistilepingu tõusva Eesti bändi Malcolm Lincolniga, kes esindab Eestit eeloleval Eurovisioni lauluvõistlusel Oslos.

Universal tutvus Malcolm Lincolni muusikaga juba eelmisel aastal, kuid reaalne huvi tekkis pärast Eesti Laulu võitu, teatab Universal Music Baltics.

Vaiko Epliku produtseeritud aasta oodatuim debüütalbum Malcolm Lincoln «Loaded With Zoul» ilmub mai lõpus ning see antakse välja füüsiliselt esialgu Skandinaavias ja Baltikumis, digitaalselt üle maailma.

Universal Music Group'i kuulub hulk alafirmasid nagu Interscope Geffen A&M Records, Island Def Jam Music Group Decca, Verve, Mercury, Polydor jne ning Universali lipu alla kuulub artiste räpist roki ja klassikani - Metallica, U2, Rammstein, Lady Gaga, Eminem, Black Eyed Peas, Tokio Hotel, Björk, Andrea Bocelli, Diana Krall jpt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles