Strippar Marco pani Londonis pidu Grace Jonesiga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco pidutses, šoppas ja kohtus diiva Grace Jonesiga Londonis
Strippar Marco pidutses, šoppas ja kohtus diiva Grace Jonesiga Londonis Foto: Erakogu

Elu24 postkasti potsatas Strippari-Marco kiri otse Londonist. Lisaks põnevad šopingu-ja peopildid. 

Marco: Helo! Olen hetkel Londonis. Seekord on mul eriliselt tihe graafik. GRACE JONES`i kontsert, moepeod, šopingud ja muud naljad...

Diiva Grace Jones on minu vaieldamatu lemmik, kuna ta on hull! Veel rohkem ajavad mind pöördesse aga tema crazy`d kostüümid.

Sain Grace`iga isegi peale kontserti jutule. Mul oli tema jaoks ekstra, ühe minu sõbrantsi poolt tehtud, portree kaasas, mille üle mustal amatsoonil oli tohutult hea meel, nagu juuresolevalt pildilt ka näha võib. 

Pääsesin Grace`iga tema VIP-ruumidesse aftekale, teised fännid saadeti pikalt. VIPis olid veel Elton John ja Duran Durani solist, keda tundsin näo järgi, nimi ei tulegi hetkel meelde. Jube soe õhkkond valitses seal ja võite isegi arvata, kui pikalt me lustisime...

Käisin ka teistel kuumadel pidudel - olen Londoni klubides tujutõstja. Mind armastatakse siin meeletult! 

London on minu üks lemmikuid, käin siin paar korda aastas šoppamas. Välismaal on meestele ikka palju suurem riiete valik kui Eestis. Meil ei tooda enam eriti midagi sisse butiikidesse. Minu lemmikud on Harvey Nichols ja Harrodsi eliitkaubamaja.

Musid ja kallistused kõigile eestimaalastele! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles