Pildigalerii: Winny Puhh Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tsirkuse- ja loomaaiatuurid saavad raskekaallasest konkurendi - Seto mental punk bänd Winny Puhh alustas 23. aprillil Rock Cafes kogu suve kestvat suurejoonelist vaatemängu: esmakordselt Eestis annab ansambel kontserdi korraga nii laval kui ka lava kohal.

 Kohal oli klounidest akrobaatidepaar, värdvennad Small Car ja Cowherd; erakordselt võika ja verise peksmetoodika õpitoa avasid ja viisid samas ka läbi demonstratsioonesinemise magistrid Fatso ja North Frog; mida saab inimene teha oma kehaga, näitas mustkunstnik ja kehaväänaja Uncle Dog. Kogu üritust konfereeris multitalent, maag ja riituste meister, pimeduse prints Organization Uncle!

Toimus klounaad ja tsirkus mitmel tasandil, hüpati läbi rõngaste. Esimest korda toimus ka jalgrattahüpe lavalt otse publikusse! Naljamütsidega tulijatele said osaks mitmed üllatused (mõnitused ja alandused)!

Hullumeelselt pööraste vaatemängudega olid laval veel QueeNNaive ja Oneword*.

Vaata pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles