Farmi-Gabrieli loobiti Rakveres joogiklaasidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsarskaja Ohota Club Von Überblinenis 20.11.09 -  Farmi-Gabriel oli riietunud Zeusiks ning tema stripparist sõber Apolloniks
Tsarskaja Ohota Club Von Überblinenis 20.11.09 - Farmi-Gabriel oli riietunud Zeusiks ning tema stripparist sõber Apolloniks Foto: Jelena Rudi

Läinud laupäeval pidas Virumaa pealinna esinduslokaal, klubi Lokaal oma neljandat sünnipäeva, mis kujunes veriseks orgiaks.


Esinema oli kutsutud tunnustatud stripigeenius Farmi-Gabriel, plaate keerutas mitte vähem hinnatud DJ Ryan Angelos, vahendab Õhtuleht. Gabriel ei raisanud aega, ajas kähku hilbud maha ja asus oma maskuliinset keha vastu naissoost pidutsejaid hõõruma. See ei meeldinud mõnedele kohalikele meestele, kes avaldasid oma tülgastust Gabrieli pihta joogiklaase lennutades. Kildude ja napsuga said pihta ka lava ees viibinud külastajad, oli kergemaid vigastusi ja lendas verd.

Gabrieli see ei heidutanud, stripitrupp kargas kildude vahel oma kava lõpuni ja siis kehastus Gabriel seksikaks strippar-koristajaks ning pühkis lava puhtaks. Tal oli üldse tegus öö: kella kolme paiku öösel ootasid teda klubi ees kaks näitsikut, kes väitsid, et neil on stripijumalaga privaatsessioon tulemas.

Noh, Strippar Marco, mis sul on vastu panna?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles