Gurmaan jäi teadmata kadunuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Henry (vasakul) koos kuulsa prantsuse koka Paul Bocusega
Pascal Henry (vasakul) koos kuulsa prantsuse koka Paul Bocusega Foto: AFP / Scanpix

Šveitsi gurmaan Pascal Henry oli turneel, mille käigus ta pidi külastama 68 maailma kõige paremat restorani.

46-aastane Henry kadus äkki 12. juulil ja teda ei ole siiani üles leitud, kirjutab AFP.

 

Enne kadumist einestas šveitslane Hispaanias Costa Bravas asuvas kolme Michelini tähte omavas El Bull restoranis.

 

«Ta ütles, et läheb korraks oma auto juurde ja ta ei tulnudki enam tagasi,» sõnas selle restorani juht Juli Soler.

 

El Bull oli Henry tuuril 40. restoran. Henry alustas oma teekonda kuulsa prantsuse koka Paul Bocuse sponsoreerimisel 5. mail Prantsusmaalt.

Bocuse andis Henryle märkmiku, kuhu ta palus kirja panna erinevates restoranides pakutava kohta käiva informatsiooni. El Bullist lahkudes jättis Henry lauale nii märkmiku, restoranide külastamisest tehtud fotod kui ka oma kaabu.

El Bulli restoran teatas gurmaani kadumisest politseile, kuid seni ei ole meest leitud. Läbi otsiti ka haiglad ja surnukuurid. Henry ei ilmunud ka järgmisesse restorani, mis asub Hispaania põhjaosas baskide piirkonnas.

Umbes 30 politseiniku uuris helikopterite abil Baskimaal Rosasi  ja Cala Montjoi vahelist mägist ala, et äkki juhtus mehega õnnetus ja ta võis kaljult alla sõita.

«Seni ei ole me leidnud mitte mingisuguseid märke tema eluoleku ega ka surma kohta,» sõnas Kataloonia politsei esindaja.

Politsei ei välista ka võimalust, et mees peidab ennast meelega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles