Rootslased: Jonas Bergström on kõiges süüdi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Madeleine ja Jonas Bergström
Printsess Madeleine ja Jonas Bergström Foto: SCANPIX

Rootsi printsess Madeleine`i kallima Jonas Bergströmi kõrvalsuhe norralanna Tora Uppströem Bergiga vihastas rootslasi.

Rootslaste arvates on Bergström hoolimatu ning paari lahkuminekus süüdi, kirjutab iltasanomat.fi

«Jonas rikkus kõik ära. Tal oli unelmate elu – ta õppis hästi, tal on palju sõpru ning kõige tipuks oli ta printsess Madeleine`i kallim. Kuidas ta suutis printsessi petta?» küsisid rootslased.

Arvatakse, et Bergströmi kõrvalsuhte tekitas Rootsi õukonna poolt esitatud kõrged nõudmised, millega tal raske harjuda oli.

«Tundus, et ta ei tahtnud olla täiuslik mees täiuslikus perekonnas,» lausus allikas.

Paljude arvates rikkus mees ära mitte ainult suhte printsessiga, vaid ka oma karjääri.

«Kuidas ta saab pärast sellist skandaali olla tõsiselt võetav advokaat? Tal on tekkinud halb maine. Tal ei pruugi Rootsis tööd olla ning selle tõttu peab ta välismaale kolima,» leidsid rootslased.

Jonas Bergströmi lähikondlaste sõnul on mehel praegu raske aeg ning ta ei soovi avalikkusega suhelda. Ka tahab ta hoiduda kuninglikust perekonnast nii kaugele kui võimalik.

«Printsessi petmisega solvas ta ka kuningat. Mul on Jonasest tegelikult kahju, sest ta oli Madeleine`i poiss-sõber kaheksa aastat ja nüüd on kõik läbi. Seda suhet ei paranda enam mitte mingi asi,» nenditi.

Samas on rootslased rõõmsad, et printsess Madeleine ja ta kallim nüüd lahku läksid, sest hilisem lahkuminek oleks võinud kroonprintsess Victoria pulmadele halba valgust heita.

Enne skandaalset lahkuminekut pidasid rootslased Jonas Bergströmi tavaliseks haritud ja intelligentseks meheks, kuid nüüd on nad temast negatiivsel arvamusel.

Rootsis on kuninglik perekond esindanud pereväärtusi ja ausust.

«Kuninglik perekond on siiani olnud skandaalideta. Isegi nende intiimelu teemadel kirjutamine on tabu. Kuid nüüdne skandaal on monarhiale tagasilöök,» leiavad rootslased.





Kommentaarid
Copy
Tagasi üles