Riigikogulane Gräzin nõuab mööblifirmalt põlengukahju tasumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor gräzin: «Kurb lugu lilleke nagu ütlevad tänapäeva noored. Tuleb tekitada turg, kus tekib hind.»
Igor gräzin: «Kurb lugu lilleke nagu ütlevad tänapäeva noored. Tuleb tekitada turg, kus tekib hind.» Foto: Toomas Huik

Igor Gräzin kaalub kohtusse kaevata mööblipaigaldusfirma, kes paigutas tema korterisse väidetavalt köögimööbli niivõrd halvasti, et see tekitas elektripliidi juhtmes lühise, millele järgnes tulekahju.


Mullu detsembris põlenud korteri ekspertiis tuvastas, et tuli läks lahti elektripliidi juhtmest, mis oli enne lühise tekkimist saanud muljuda, kirjutab Õhtuleht.

Gräzin on kindel, et muljumise põhjustas EEK Tradingu kipakalt paigaldatud köögikapp, mis pliidi juhet muljus. Paigaldusfirma seda ei usu, sest prominentidest klientidele saadetakse töid teostama parimad töömehed, ka kirjutas Gräzin tööde vastuvõtuaktile alla. Samuti olevat Gräzin enne põlengut tundnud muret samast firmast saadud pliidil oleva prao pärast, millest paigaldusfirma järeldab, et Gräzin kasutas teadlikult mitte päris korras olevat pliiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles