Staariks pürginud noored: Cowellist saab hea abikaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell oma kihlatu Mezhgan Hussainyga.
Simon Cowell oma kihlatu Mezhgan Hussainyga. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

USA staariotsingusaates «American Idol» osalenud noored usuvad, et saate kohtunikust Simon Cowellist saab oma tulevasele abikaasale hea mees.

Telesaadetes oma õeluse ja terava keelega kuulsust koguni Cowell teatas hiljuti paljude üllatuseks, et kavatseb oma jumestajana töötava kallima Mezghan Hussainyga pulmad teha, vahendab Entertainmentwise.

«American Idoli» osalised arvavad aga, et mees teeb õige sammu ja sobib ideaalselt pereelu elama.

Saate kaheksandas hooajas osalenud Allison Iraheta ütles ajakirjale People, et Cowelli väline kuri olek on vaid mask. «Ma tean, et ta on kõigi arvates nii õel, aga tegelikult on ta väga kena ja ma arvan, et temast saab imeline abikaasa,» ütles staariks pürginu.

Ka kuuendas hooajas osalenud Jared Cotter avaldas sama arvamust, et Cowell pole tegelikult nii kuri inimene kui saatest paistab. «Simoni juures on naljakas see, et siis, kui kaamera parajasti ei tööta, käitub ta teistmoodi. Kui kaamera käib, siis sind hirmutab see, mida ta sinu kohta ütlema hakkab!» rääkis noormees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles