USAs keelustati liiga seksikas pesureklaam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA teles keelati liiga seksikas pesureklaam.
USA teles keelati liiga seksikas pesureklaam. Foto: Kaader reklaamist

USA televisioonis keelati rinnaka modelliga pesureklaam, mida peeti vaatajate jaoks liialt seksikaks.

Nimelt leidsid telebossid, et pluss-suuruses modelli Ashley Grahami büsti eksponeeritakse rinnahoidjate reklaamis liiga palju, vahendab Daily Mail.

Reklaami saab vaadata siit.

Pluss-suuruses pesu tootev firma Lane Bryant soovis klipi eetrisse anda sel nädalal USA tantsusaate reklaamipausi ajal. Paraku leidsid teletegijad, et reklaam on sündsusetult paljastav ning ABC kanal keeldus seda eetrisse andmast.

Telekanali otsus on pälvinud süüdistusi, et ABC suhtub diskrimineerivalt pluss-suuruses modellidesse.

«Nad ütlesid, et pluss-suuruses modelli rindu näidati liiga palju, aga meie arvates pole asi selles,» ütles Lane Bryanti esindaja. «See paistab olevat pluss-suuruses naiste diskrimineerimine.»

Firma esindaja sõnul keeldus reklaami näitamisest ka telekanal Fox, kus seda plaaniti eetrisse anda «American Idoli» staariotsingusaate ajal. Fox nõudis, et reklaam ümber tehtaks, kuid nõustus lõpuks seda saate viimase kümne minuti ajal näitama.

Pesufirma teatas, et ei pea oma reklaami sündsusetuks, vaid usub, et see näitab kurvikamate naiste sensusaalsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles