Kuulsate kaheksike ema: Kahetsen!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadya Suleman
Nadya Suleman Foto: AFP / Scanpix

Maailma üks kuulsamaid paljulapselisi emasid, korraga kaheksa põngerjat ilmale toonud Nadya Suleman vaevleb süütunnete küüsis.


Kaheksike ema tunnistas intervjuus Oprah Winfreyle, et täitis oma elu beebidega, sest ei suutnud leida «seda õiget», vahendab Aftonbladet. «Olin lapsik ja otsisin turvatunnet,» rääkis 34-aastane Nadya.

Kokku 14 last kasvatav naine meenutas, et on alati pidanud oluliseks sidet kellegi teisega ning side lastega tundus turvalisem kui mõne partneriga.

Nadya kinnitas ka juba varem välja öeldud tõde, et on sõltuv meediast, sest see aitab tal ennast ja peret üleval pidada. Tema sõnul tulevad nad küll toime, kuid ta on kõigest toimuvast nii hõivatud, et ta ei jõua midagi mõelda ega tunda.

Küsimusele, kas ta kahetseb laste saamist, vastas Nadya, et lapsi ei saa kahetseda, kuid tema valikud olid lapsikud, ebaküpsed ja isekad.

«Tundub, et ma ei mõelnud sel ajal üldse. Võib-olla langetaksin nüüd teistsuguseid otsuseid, kui saaksin ajas tagasi minna,» sõnas Nadya.

Ta lükkas ümber ka oma varasemad ütlused, justkui tahaks ta veel lapsi saada.

«Ma ei saa hankida rohkem silmi ja käsi, ma ei ole mingi kaheksajalg,» kinnitas naine ning tunnistas, et on juba praegugi hädas oma laste emotsionaalsete, psühholoogiliste ja füüsiliste vajaduste rahuldamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles