Metsik peonädal Atlantises Ivo Linna ja Uuno 90ndatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamess kutsub peole
Maamess kutsub peole Foto: Atlantis

Sel nädalal algab Atlantise metsik peonädalavahetus juba neljapäeval. Maamessi ametliku ööklubina avab klubi uksed juba kell 22 ning esimesel tunnil saavad klubisse kõik soovijad tasuta.


Neljapäeval alustab nädalavahetust Maamessi avapäeva afterparty «Maamess otsib naist», kus naisi aitab valida oma ala ekspert Kunnar Karu. Laval astuvad üles rahva lemmikud Antti Kammiste ja Ivo Linna. Tantsujalga aitab keerutada DJ Ringo Saar.


Reede õhtul jätkub pikk peonädalavahetus suurejoonelise Metsanädala avapauguga, mil klubi muutub üheks ööks karmiks saekaatrimeeste maailmaks. Seal, kus on on karmid mehed, ei puudu letil tantsivad seksikad tüdrukud, laval näeb aga tantsuklubi FG metsatšikke. Julgemad klubilised saavad oma võimed proovile panna tõeliselt meeleolukates võistlustes. Puldis parima muusikaga dj Ivo Ukris.


Ja lõpuks laupäeva juurde - Uuno 90ndad kolisid Atlantisesse! Maamessi nädalavahetuse Atlantises lõpetab legendaarne raadio Uuno üritustesari I Love 90'S, kus laval möllavad säravad Dance Acti tantsijad. Puldis nagu ikka raadiomehed dj Ahto Kruusmann ja dj Lauri Hermann.


Ka pole paha teada, et Emajõe üleujutus on jõudnud baaridesse, kuna kõik joogid on miinus 50%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles