Oti plaat: seda kassid ostaksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2009 - Ott Lepland
R2 Aastahitt 2009 - Ott Lepland Foto: Jelena Rudi

Ott Leplandi Orkuti-kommuunis leidsid fännid isekeskis, et nende kiisudele meeldib kangesti Oti debüütalbum.


Kadri: «Hmm...nagu ma aru saan on kassidel Otiga mingi oma teema. Kui enamasti meeldib kassidel ajalehe peale magama heita just mõni hetk peale seda, kui oled asunud uudiseid lugema, siis minu oma on valinud enda lemmik magamisaluseks Oti autogrammiga plaadikarbi. :D


No mine võta kinni, mida ta sellega silmas peab..O_o»

Sirts: «kusjuures minu kass heitis end ka eile õhtul Oti plaadikarbile magama ja tundis ennast seal mugavalt, naljakas oli vaadata :D»

Anne: «Mitte, et ma tahaks Oti kõikvõimsat aurat kahtluse alla seada, aga tundes kasside hingeelu, võin öelda, et see ongi kasside komme - lamada kõige peal, mis ümbritsevast keskkonnast soojem ja ripakil. Ju siis meie Oti plaat on tõesti nii kuum, et ka ülitundlikud ja kapriissed olendid - kassid seda jäägitult tunnustavad!»

Sirts: «aga igatahes.. iga kord kui mul arvutist mõni Oti laul tuleb, siis kass tuleb arvutile lähemale, ju siis meeldib :D see on nii kummaline :D»

Kristi: « Niii kifft , Ott meeldib kõigile (sulelistele-karvalistele):D»

Sirts: «Varsti on jah Elu24s suurelt: «OTT LEPLAND MEELDIB KA KASSIDELE» :d»

Margit: «Võiks olla jah, sellist artiklit loeks küll. :)»

Kulla Sirts ja Margit! Elu24 meelelahutustoimetus täidab teie soovi suure rõõmuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles