Disneyland viskas printsessiks riietunud naise ukse taha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disneylandi külastades ei tasu printsessiks riietuda.
Disneylandi külastades ei tasu printsessiks riietuda. Foto: PA Wire/Scanpix

Pariisi lähistel asuv muinasjutupark Disneyland saatis ukselt tagasi ühe ema koos tütrega, pidades nende printsessikleite sobimatuks riietuseks.


35-aastane inglanna Natasha Narula otsustas koos oma tütre Drew'ga Pariisi Disneylandi lõbutsema minna ning soetas endale spetsiaalselt ühe puhvis varrukatega vana pruutkleidi. Tütrele sai selga valge-kuldne pruutneitsikleit ning loomulikult ei puudunud ka tiaara, kirjutab Daily Mail.

Paraku ei tahtnud lõbustuspargi töötajad Disney-printsessi välimuse ja Rapuntsli moodi soengus naist lõbustusparki lasta.

Natasha sõnul öeldi talle, et ta kleit on liiga ilus ning teda võidakse seetõttu töötajatega sassi ajada. Kuna lugu juhtus 1. aprillil, arvas naine algul, et temaga tahetakse nalja teha, kuid pargivahtidel oli tõsi taga.

Nõnda pidigi naine parki sisse saamiseks jalga tõmbama vanad teksad ja särgi, vaid tema tütrel lubati uhke kleit selga jätta.

Kõige rohkem oli Natashal kahju oma tütrest, kes armastab printsesse ning tahtis nii väga, et nad mõlemad printsessidena Disneylandis aega saaksid veeta.

«Tundsin end nagu Tuhkatriinu, kellel ballile ei lubatud minna,» ütles solvatud Natasha lugu kokku võttes.

Vaata printsessideks riietunud ema ja tütre pilti SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles