Jamie Oliver on üks Briti rikkamaid inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Oliver
Jamie Oliver Foto: AFP/ Scanpix

Toidu valmistamisega on võimalik rikkaks saada, isegi väga.



Briti armastatud telekokk Jamie Oliver on selle elav tõestus. Väljaande Sunday Times rikaste inimeste nimekirjast leiab tuhande rikkaima briti seast ka Jamie nime, vahendab Poltiken.dk.

34-aastasel Jamiel, kes on praegu endiselt Ameerikas, et sealse toidukultuuriga võidelda, on ette näidata umbes pooleteise miljardi krooni suurune varandus. Ning seda vaatamata asjaolule, et ta paikneb ka suurannetajate nimekirja tipus, olles üks suurimaid heategijaid. Tema annetuste suuruseks on arvestatud vähemalt 46 miljonit krooni.

Heategevusliku raha eest kannab hoolt sihtasutus «The Jamie Oliver foundation», mis on aidanud rohkem kui 120 puudega inimesel saada tööd Jamie restoranis.

Jamie ise on oma heategevuslike projektide kohta öelnud, et tundis end oma edu tõttu avalikkuse ees ebamugavalt, mistõttu soovis ta omalt poolt ka midagi vastu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles