Oprah valetab oma lapsepõlve kohta?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey
Oprah Winfrey Foto: SCANPIX

USAs kõige enam teeniv teletäht-saatejuht Oprah Winfrey paneb inimesed oma saadetes tõtt rääkima.

Kuid nüüd ilmunud kõmulises raamatus väidetakse, et Oprah on oma mineviku kohta valetanud, et saate vaatajate arvu tõsta, kirjutab The New York Post.

Staaride elu käsitlevate raamatute autor Kitty Kelley väidab uues raamatus, et Oprah lood lapsepõlves vaesuses elamisest ja seksuaalsest ärakasutamisest on lihtsalt reklaamitrikk, mille abil ta lõi omale ajalehepoisist miljonäriks imidži.

Oprah Winfrey väitel elas ta lapsepõlves nii suures vaesuses, et ta kandis teiste vanu riideid, tal puudusid mänguasjad ning tema lemmikloomadeks olid kaks tarakani.

Oprah sugulased aga väidavad, et tal oli kõik olemas ning ta oli ärahellitatud laps.

«Kust Oprah võttis lood, et ta elas lapsepõlves mustuse ja tarakanide keskel. Küsisin talt ükskord otse, miks ta valetab. Ta vastas mulle, et inimestele meeldivad sellised lood, sest tõde on tegelikult igav,» sõnas Oprah' sugulane Katherine Esters.

Oprah Winfrey kasuisa Vernon kinnitas, et naine on fakte näidanud nii, nagu talle sobivam on.

Kelley raamatus seisab, et Oprah maksis sõpradele suuri summasid, et need suu ta lesbisuhete kohta kinni hoiaksid.

Oprah' pikaajaline suhe elukaaslase Stedman Grahamiga olevat vaid kuliss, et inimesed peaksid teda tavaliseks heteroseksuaalseks ameeriklannaks.

Kelley sõnul kulus tal Oprah' tausta uuringutele neli aastat.

Oprah ei soovinud tema kohta avaldatut kommenteerida.

Oprah' uus elulooraamat «Oprah: A biography by Kitty Kelley» tuli USAs müügile täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles