Teletabelit läks juhtima «Pealtnägija»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Möödunud nädala vaadatuimaks saateks kerkis Emori uuringu alusel ETV saade «Pealtnägija».


Eelmisel etapil neljandal kohal olnud «Pealtnägija» vallutas poodiumi kõrgeima astme 229 tuhande vaatajaga. Tabeli neljal esimesel kohal olevad võistlejad on täpselt samad, kuid nende paremusjärjestus pöörati pea peale. Esikolmikus on kaks ETV ja üks TV3 saade, üllatavalt ei mahtunud medalikohale ükski Kanal 2 võistleja.

Teisel kohal on eelmine kolmas, TV3 «Laulud tähtedega hääletus» (223 tuh) ja kolmandal eelmise nädala hõbemedalikandja ETV «Õnne 13» (218 tuh). Eelmisel etapil liidrisärki kandnud veterinaariasaade Kanal 2 «Võsareporter» esines üllatavalt tagasihoidlikult ja pudenes neljandale kohale (213 tuh).

Viiendale kohale tõusis eelmisel nädalal koos «Kättemaksukontoriga» kaheksandat-üheksandat kohta jaganud Kanal 2 krimisari «Kelgukoerad» (203 tuh), keda jälitavad «Ühikarotid» (198 tuh). TV3 «Laulud tähtedega» on seitsmes 192 tuhande vaatajaga ning järgneb «Sind otsides» ETVst, mida jälgis 184 tuhat inimest.

Üheksandal kohal sisab juhukülaline siin tabelis, Kanal 2s näidatu mängufilm «Pangarööv» (176 tuh). Viimast punktikohta hoiab TV3 krimisari «Kättemaksukontor», mis eelmise etapiga võrreldes koha võrra pudenes. Selle positsiooni tõid saatele 167 tuhat vaatajat.

Muide, rõhuv enamik Elu24 lugejatest peab eilse «Titaanide heitluse» andmetel «Kättemaksukontorit paremaks sarjaks, kui «Kelgukoeri». Viimasele sai saatuslikuks näitlejate vahetus, sest vaatajad igatsevad endiselt taga Ivo Uukkivi ja Mait Malmsteini. Vaatajad kuradvad, et nad ei saagi enam aru, kumb on Post ja kumb Kõsta, kas Taavi Eelmaa või Juhan Ulfsak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles