Evelyn Sepp: laulusaates võiks osaleda Peeter Rebane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp ja Peeter Rebane
Evelyn Sepp ja Peeter Rebane Foto: Peeter Langovits

Saates «Laulud tähtedega» osalenud poliitik Evelyn Sepp arutledes tuleviku üle ning eeldades, et menukas saade jätkub ka järgnevatel aastatel, siis näeks ta järgmisel hooajal lavale astumas Peeter Rebast.

«Eks neid hobilauljaid ju ole üksjagu, aga mõnes mõttes oleks igati aus, kui järgmisel korral astuks lauljana üles ka teravmeelne kohtunik Peeter Rebane ise. Saaksime siis kõik koos kaasa elada nii tema heale lauluoskusele kui ka maitsekale stiilile,» ütles Evelyn Buduaarile.

Sääraseid saateid on Evelyni sõnul vaja, kuna neil on oma kindel missioon, milleks on heategevus ja teatavasti on meie seas abivajajaid palju ning lisaks annab see tavainimestele võimaluse end ületada ning avastada endas uusi andeid.

«Osavõtjatele on see muidugi võimalus arendada enda juures midagi, millega nad ilmselt igapäevaselt ei tegele ega kokku puutu - lauluoskust,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles