Kroonika värske peatoimetaja õnnistati tööle šampanja ja päästeametiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika peatoimetaja Krista Lensin õnnistati esimesel tööpäeval sisse šampanja ja päästeametiga - Säraküünlad tordil tõid kohale tuletõrjeekipaazi, keda esialgu ekslikultstripparipoisteks peeti...
Kroonika peatoimetaja Krista Lensin õnnistati esimesel tööpäeval sisse šampanja ja päästeametiga - Säraküünlad tordil tõid kohale tuletõrjeekipaazi, keda esialgu ekslikultstripparipoisteks peeti... Foto: Jelena Rudi
Täna, 13. aprillil täpselt kell 12:23 astus Kroonika uus peatoimetaja, Krista Lensin üle toimetuse lävepaku, et alustada uut epohhi Maarjamaa meelelahutusmaailmas. Värske peatoimetaja on lubanud muuta Kroonika tulevikus naiselikumaks ja pehmemaks.

Kristat ootasid toimetusse saabudes šampanja, kringel, tort ja lillesülemid Elu24, Postimehe, Kanal2 Reporteri ja Kroonika töötajate poolt. Prouagi maabus tööpostile suurte kottidega, kus olid peidus šampanja ja maasikad. Pidu võis alata! 

Esmalt süüdati suure hurraaga säraküünlad, mis panid tööle tuletõrjealarmi ning ei möödunud kümmet minutitki, kui platsis oli kuri päästetöötaja ekipaažiga.

Kuna kummiülikonnas jõmm jõudis Kroonika toimetusse koos Õhtulehe reporter Leemet Pritsiga, siis arvasid kõik pidulised, et tegu on seksika strippariga ehk siis üllatusega Õhtulehe toimetuse poolt. 

«Võta riided nüüd seljast ja kus muusika on,» nurrus toimetuse naisvägi. «No tõsiselt, hakka ometi tantsima, mis sa kummi venitad,» andis värske peatoimetaja takka.

Kuri päästetöötaja kohendas kohmetult oma kummijaki lukku ja teatas resoluutselt, et tema nalja ei mõista ja soovib tuvastada alarmi tekitanud pahareti ning temalt allkirja dokumendile ning kontaktandmeid, kuhu valehäire trahv hiljem saata.

Vabandused ja ahvatlev kringlitükk tõsist meest ei lepitanud. «Teil on naljaks jah, aga minul jäi teie tobeduse pärast lõunasöök pooleli,» nurises solvunud mees. «Terve tuletõrjemeeskond sai välja aetud ja passib nüüd tühjalt maja ees...»

«Aga see on minu esimene tööpäev, mida siin tähistame...,» püüdis Lensin protestida, kuid kurtidele kõrvadele. Julm kummimees sai oma allkirja ja haihtus nagu tuul. Pidu jätkus täies hoos!

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles