USA playmate’id avavad Tallinnas uue klubi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ami Rose.
Ami Rose. Foto: www.myspace.com/missamierose

Reede südaöösel avab Tallinna kesklinnas uksed ööklubi CatHouse, mille avapidu juhivad USA meesteajakirja Playboy playmate´id Crystal Ellis ja Amy Rose.


Viru väljakul asuv CatHouse on ööklubi läbi kahe korruse ja erineva ajastu, kus esimese korruse teenindav personal on kokku pandud eranditult üliseksikat BonBon pesu kandvatest naistest ja teine korrus on inspireeritud maailma kuulsaimast ööklubist Studio 54, kus meelelahutust pakuvad professionaalsed showbaarmenid ja kuldseks värvitud kelnerid.

Sten-Erik Jantson JK Music Teamist teavitas, et avaüritusel köidavad klubikülastajaid ehtsad USA playmate'id Crystal Ellis, kelle poolt mängitavat muusikat võib nautida tantsupõrandal ja õhtujuhi ametis on piltilus Miss Amy Rose.

"Öö paljastavaimaks sündmuseks saab olema BonBon'i pesushow, kus astuvad üles meie oma maarjamaa kaunimad neiud, kes demonstreerivad CatHouse-i töörõivaid," rääkis Jantson. "Crystal Ellisele sekundeerib avaõhtul alumisel korrusel DJ Defkut. Ülemisel korrusel vallutab plaadimasinad kuldse diskoklassikaga legendaarne vanameister Allan Roosileht. Õhtu live esinemise eest vastutab kodustatud funky kuningas James Werts."

CatHouse on 700m2 suurune klubi läbi kahe korruse. Klubis on neli baari, kinnine VIP ruum ja VIP ala, kus laudu on võimalik broneerida vaid koos pudeliga. Suvel on avatud ka pea 1000m2 suurune suveterrass, kus on 400 istekohta ja suurematele seltskondadele ka 5 privaatset boksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles