Snoop Doggi lavapartner koolitab Eestis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsumaailma superstaar Tommy The Clown
Tantsumaailma superstaar Tommy The Clown Foto: Erakogu


23. - 25. aprillini Eestis koolitusi andma pidanud tantsumaailma superstaarid Tommy The Clown ja Rampage ei jõua plaanitud kuupäevadel Eestisse, sest lennuliiklus on Islandi vulkaanipursete tõttu häiritud.


"Koolitus toimub 21.-23.maini samas järjekorras nagu algselt välja kuulutatud ehk siis alguse saab see Tartust, kus liigutakse edasi Viljandisse ja Pärnusse ning viimane päev kuulub Tallinnale," selgitas JJ-Street Dance Company pressiesindaja Arti Martin.

"Kes on koolituse eest raha maksnud, nende küsimustega tegeleme personaalselt. Esialgse plaani kohasel kanduvad makstud summad edasi maikuu koolitusse," lisas Martin.

Tantsumaailma superstaar Tommy The Clown tuleb Eestisse ning korraldab koostöös nimeka tantsukoreograaf De Jon RAMPAGE Jonesiga koolituse Tartus, Viljandis, Pärnus ja Tallinnas.

JJ-Street Dance Company eestvedamisel Eestisse toodav Tommy The Clown on jaganud lava musta muusika superstaaride Snoop Doggi, Will Smithi ning Usheriga. Lisaks sellele on ta esinenud peaaegu kõigis Ameerikas televisioonikanalites, figureerinud ajalehtedes ja ajakirjades. Samuti on tema etteasteid näha olnud nii "MTV Music Awardsil", "Larry King Live'is", "The Tonight Show's" ning ka "CBS Evening News'is".

Tommy The Clowni assisteeriv Rampage alustas oma koostööd superstaaridega juba viieaastaselt, kui esines suurel laval koos M.C Hammeriga. Hiljem tegi auhinnatud ameeriklane koostööd veel näiteks Chris Browniga, kelle muusikavideotes on ta korduvalt üles astunud.

"Mul on hea meel, et suutsime tuua Eestisse hetke tantsumaailma absoluutsed legendid! Kohaliku tantsukultuuri arengule on see suur samm ning ma luban, et sellise mastaabiga tegijate Eestisse tulek ei jää viimaseks korraks," kommenteeris JJ-Streeti manager Joel Juht. "Tähtis on see, et areng oleks stabiilne ja see toimuks igal pool, sellepärast teevadki Tommy The Clown ja Rampage seekord üle-eestilise koolitamistuuri," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles