Metallica võib Tallinnas salvestama hakata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica
Metallica Foto: WENN.com

Pühapäeval astub Saku Suurhallis üles maailmakuulus rokkmuusika legend Metallica.


Lavatagustes ruumides seatakse kontserdipäeval üles ministuudio, kus bänd saab uusi lugusid salvestada. Bändi liikmete sõnul on neil mitmed varasemad lood sündinud just tuuril olles, seega on ülimalt oluline, et inspiratsioonipuhangu tulles saavad mehed kohe uue materjali sisse mängida.

«Pidime leidma Saku Suurhallis ruumi, kuhu saaks paigutada stuudio, mis sõidab bändiga terve turnee kaasas. See peab olema täielikult valmis samal hetkel, kui bänd saabub Saku Suurhalli - pole välistatud, et bändi järgmine hitt just Tallinnas sünnib,« räägib BDG Music'u produktsioonijuhi Mihkel Sirelpuu.

Unikaalsel ringlaval astuvad Metallica soojendajatena üles Gojira ja Fear Factory. Tegemist ongi omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi 5 tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi uskumatult võimsal laval.

Metallica kontserdile Saku Suurhallis on piletid veel saadaval, lisaks pehmetele klubitooli istekohtadele on müügis ka piiratud koguses seisukohti. Need on müügil Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles