Solarisse pandi nädalaks elama Katsejänes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarisse kolis nädalaks elama “Katsejänes”
Solarisse kolis nädalaks elama “Katsejänes” Foto: Solaris
Lihavõttepühade paiku kolis Solarisse Katsejänes, kes otsustas et elab ja ööbib keskuses terve nädala. Katsejänes soovib inimestelt koguda tuhandeid allkirju lubadusega iga päev midagi head korda saata ning teeb oma seiklustest otsereportaaži Solarise veebilehe ja Facebooki vahendusel.

Kuni 9. aprillini toimuva eksperimendi käigus on jänesel iga päev uus heatahtlik üleskutse, mille puhul korjab ta inimestelt allkirju lubadusega vastavalt konkreetsele päevale näiteks teisi kiita, naabrile kingitus teha või ületada teed ainult rohelise tulega.

«Loodetavasti suudab Katsejänes saada tuhanded Eesti inimesed pühadele järgneval nädalal tegema igapäevasest rohkem häid asju,» ütles Solarise turundusjuht Georgi Viies.

Viiese sõnul jälgib ta ka ise huviga, kuidas tuleb Katsejänes toime Solarises kaheksa päeva järjest elades. «Eksperimendi edukuse määramiseks on kaks kriteeriumit - esiteks head teha lubavate inimeste allkirjade arv ning teiseks muidugi see, kas Katsejänes peab Solarises tublisti terve nädala vastu,» selgitas ta.

Keskuses öid veetev Katsejänes proovib läbi pea kõik keskuses pakutavad tooted ja teenused, lisaks ootab teda ees palju põnevaid ettevõtmisi, kohtudes kuulsustega ja võisteldes keskuse külastajatega.

Katsejänese tegevuste täpse kava ning foto- ja videojäädvustused leiab veebilehelt www.solaris.ee/katse.

Facebookis Solarise fännklubiga liitujatele on Katsejänesel nii mõnigi trikk ja üllatus varuks - näiteks saab temaga koos minna tasuta kinno või näitusele. Fännklubiga saab liituda ja seeläbi Katsejänese tegemistega jooksvalt kursis olla SIIN.


Eksperimendinädal lõpeb võimsalt 9. aprillil kell 20-00 toimuva üritusega «Öö Solarises», kus kõigile Solaris Clubi liikmetele on meeletus koguses ülisoodsaid pakkumisi. Ürituse keskmes on võimas oksjon, kus 1-kroonise alghinnaga on pakkumisel palju vingeid asju nagu näiteks iPhone, puhkusereis jne.

«Öö Solarises» jätkub peoga klubis Hollywood, kuhu Katsejänese ja tema kaaskonna viib tähistama uhke limusiin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles