Nädala teletop: laulusaade pudenes troonilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digileviga seotud erinevaid probleeme on palju, mõned teevad lihtsalt nõutuks, teised panevad ka muigama.
Digileviga seotud erinevaid probleeme on palju, mõned teevad lihtsalt nõutuks, teised panevad ka muigama. Foto: Panther Media/Scanpix

Pärast eelmist etappi uhkelt liidrikohalt startinud TV3 võistleja «Laulud tähtedega» jäi möödunud nädalal pronksikohale.


Oma harjunud esikoha võttis sisse Kanal 2 «Võsareporter» (eelmisel etapil kolmas) 261 tuhande vaatajaga. Stabiilselt püsib rajal ETV kultusseriaal «Õnne 13» (246 tuh., hõbemedal sel ja eelmisel etapil). Tulemusega 235 tuhat jälgijat platseerus pronksikohale «Laulud tähtedega hääletus».

Neljandale ja viiendale punktikohale sõitsid end ETV värvides «Pealtnägija» (231 tuh) ja «Sind otsides» (225 tuh). Otsimisaatele jõudis peaaegu kandadele TV3 «Laulud tähtedega» põhisaade, mida vaatas 224 tuhat inimest. Kanal 2 «Ühikarotid» vinnasid end koha võrra kõrgemale, seitsmendaks ja selles toetas neid 197 tuhat vaatajat.

Erakordselt põnevaks läks võistlus kaheksanda ja üheksanda koha arvestuses, nimelt läks see positsioon jagamisele kahe kriminaalse taustaga osaleja vahel. Selles mängu armu ei tunta. Nii Kanal 2 «Kelgukoerad» kui TV3 «Kättemaksukontor» kogusid võrdselt 165 tuhat punkti.

Viimase punktikoha napsas ETV «Aktuaalne kaamera» 159 tuhande jälgijaga.

Kokkuvõttes võib öelda, et TV3 on oma masinad hästi lippama saanud, varasemad mootoritõrked on jäänud minevikku ja nad suudavad kahele suurele valusat konkurentsi pakkuda. Lisaks tippvõistlejale «Laulud tähtedega» rebis eelmise etapi 18. positsioonilt end punktikohale «Kättemaksukontor», samal ajal kui nende põhivõistlejate rakend «Kelgukoerad» pudenesid kahe koha võrra.

Protokolli koostamisel oli aluseks TNS Emori televaadatavuse uuring perioodist 29.03.-04.04.2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles