Aleksei Lotman räägib gümnasistidele looduskaitsest

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Lotman.
Aleksei Lotman. Foto: Peeter Langovits

Neljapäeval, 8. aprillil peab bioloog ja roheliste ideoloogiat esindav poliitik Aleksei Lotman Pärnu maavalitsuse saalis gümnasistidele loengu looduskaitsest.


Kell 14.30 algav loeng “Looduskaitsekorraldus Eestis – head ja vead” kuulub sarja “Teatepulk”, mida korraldab Pärnu loodusmaja.

Gümnasistid on keskkonnainvesteeringute keskuse toetatava loengusarja raames juba kuulnud Eero Taltsi loengut viiruste, viirushaiguste ja vaktsineerimise teemal, Andres Tarandi selgitusi globaalse soojenemise kohta viimase saja aasta jooksul ja Marek Strandbergi arutlusi tuuma- või tuule-Eestist. Sarja viimase loengu Eesti mereimetajatest peab Mart Jüssi.  

Loengusarja „Teatepulk” moto on „Tänased noored on homsed otsustajad” ja annab noortele võimaluse kohtuda eri seisukohti väljendavate arvamusliidritega. Projektiga soovitakse lähendada Pärnu linna ja maakonna gümnaasiumiõpilasi ühiskonnas olulistele loodus- ja keskkonnateemalistele probleemidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles