Noortekeskuses avatakse satanismi tagamaid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte vabaajakeskuses räägitakse satanismist.
Pärnu noorte vabaajakeskuses räägitakse satanismist. Foto: Internet

Pärnu noorte vabaajakeskuses toimub kolmapäeval, 7. aprillil kell 19 järjekorras kümnes subkultuuride loeng, milles räägitakse satanismist.


"Seekordne loeng käsitleb 20. sajandi ühte kurikuulsamat subkultuuri, mille juured ulatuvad märksa varasemasse ajalooperioodi," rääkis ürituse korraldaja Kaarel Leping.


"Anton LaVey loodud massidele suunatud religioosse subkultuuri ajalugu ja olemus pakub põnevat avastamist ja mõtlemisainet kõigile. Loengu lõpetab teematiline film."

"Subkultuuride lood" on Pärnu noorte vabaajakeskuse ruumes toimuv tasuta loengusari, mille eesmärk on tutvustada igas vanuses huvilistele subkultuure, seletades lahti nende tekke ja olemuse. Iga loengu lõpus on kavas temaatiline film, millele järgneb vabas vormis arutelu.

"Et subkultuuridest on saanud suur osa meid ümbritsevast, laiendab neil teemadel rääkimine oluliselt inimeste silmaringi ja ehk aitab kaasa suuremale tolerantsusele," arvas Leping. "Et subkultuuride poolt ilmutatavad märgid ei pruugi olla esmapilgul mõistetavad, on hea teada saada, mis on nende märkide põhjus."

Loeng satanismist on tasuta ja kuulama on oodatud igas vanuses huvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles