Urve Palo: ilus olla pole nõrkus

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo
Urve Palo Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Ajakiri Anne&Stiil teeb ajalugu! Esimest kordsa Eesti moodsa naisteajakirjanduse ajaloos on kaanepersoon ja trobikond teisi Eesti tuntuid naisi piltidel meikimata ja retušeerimata.

Nende seas hiilgab oma loomuliku iluga ka poliitik Urve Palo (37).

«Naised ei peaks häbenema olla need, kes nad on,» arvab kunagine rahvusvahelise ehitusmaterjalifirma juht Eestis ning hilisem poliitik Urve Palo.

«Viis aastat tagasi poliitikasse tulles ei olnud mul välimusega probleemi. Ma ei pidanud enam selgeks mõtlema, milline ma olema pean, ei riietuse ega meigi poolest. Sisuliselt muutus siiski palju,» pajatab Palo. 

«Juba paari poliitiku-kuu jooksul arvustati kõike, mis ma tegin, ja ka seda, milline ma välja nägin. Huvitav, meespoliitikute välimuse kohta ei ütle keegi midagi - et miks ta raiskab aega juuksuris käimise või kammimise peale. Samal alal töötavate naiste puhul on aga välimus arvustamist väärt, miks küll?» imestab kaunis naine ning lisab krapsakalt, et tähtis on ise tunda, mis sa väärt oled, meigiga või ilma.

Pikemaid intervjuusid teemal «Iluikoonid au naturel: meikimata ja retušeerimata» loe värskest ajakirjast Anne&Stiil. 

Mida arvad Sina, kas meikimata naine on ilus? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles