Maria Avdjuško pelgab botoxit

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško
Maria Avdjuško Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Ajakiri Anne&Stiil teeb ajalugu! Esimest kordsa Eesti moodsa naisteajakirjanduse ajaloos on kaanepersoon ja trobikond teisi Eesti tuntuid naisi piltidel meikimata ja retušeerimata.

Nende seas hiilgab oma loomuliku iluga ka näitlejatar Maria Avdjuško (41).

Näitlejatar tunnistab, et noorena oli tal kogu aeg tohutu puuderkreemi kord näos - teistmoodi ei kujutanud nooruke näitlejatar elu ettegi. «Ma arvasin, et nii see käibki, et näitlejad peavad alati meigitud ja ilusad olema,» tunnistab Avdjuško. 

Tänaseks on Maria suhe meigiga hoopis vastupidine. Vabal ajal ei kasuta näitlejatar näonahal praktiliselt mitte midagi, sest laseb nahal puhata. «Minu ilu eest ei hoolitse mitte kosmeetikumid, vaid massöör, kes valdab suurepärast näomassaaži kunsti.»

Maria tunnistab, et pelgab botoxit, implantaate, täidiseid ja seda mis näoga peale nende kasutamist juhtub. Pigem soovitab naine säilitada hoolikalt ja armastusega seda, mis sul on. 

Pikemaid intervjuusid teemal «Iluikoonid au naturel: meikimata ja retušeerimata» loe värskest ajakirjast Anne&Stiil. 

Mida arvad Sina, kas meikimata naine on ilus? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles