Enne teiste aitamist kinnitage enda turvavöö

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Õhus" on 2009. aasta kiidetuim film, enam kui 100 (!) nelja tärni arvustust saanud teos, mis kandideeris 6 Oscarile.
"Õhus" on 2009. aasta kiidetuim film, enam kui 100 (!) nelja tärni arvustust saanud teos, mis kandideeris 6 Oscarile. Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin jookseb 2.-8. aprillini kella 20 kuue Oscari ja Kuldgloobuse nominent ja parima stsenaariumi eest Kuldgloobuse saanud film "Õhus".


Ryan Bingham (George Clooney) on suurema osa ajast lennus. Tema teeneid kasutavad firmad, kus toimuvad suured ümberkorraldused, millega kaasneb hulga töökohtade kadumine.



Kui juhatus ei taha ise oma töötajatele halbu uudiseid edastada, kutsutakse kohale Ryan Bingham. Kogu ta elu mahub käsipagasisse ning ta naudib neljatärni-mugavust lennujaamades, hotellides ja rendiautodes, omamata oma elus midagi tõelist.

Just siis, kui Ryan tutvub sarnase "ringilendajaga" (Vera Farmiga), otsustab tema ülemus (Jason Bateman) proovida noore innuka tõhususeksperdi (Anna Kendrick) programmi, mis tooks Ryani jäädavalt maa peale. Väljavaade istuda ühes kohas mõjub mehe jaoks vägagi hirmutavalt, kuid samas sunnib teda järele mõtlema, mida tähendab, kui inimesel on kodu.

"Õhus" on 2009. aasta kiidetuim film, enam kui 100 (!) 4-tärni arvustust saanud teos, mis kandideeris 6 Oscarile.

Osades George Clooney ("Mehed, kes jõllitavad kitsesid"), Vera Farmiga ("Kahe tule vahel"), Anna Kendrick ("Videvik"), Jason Bateman ("Probleemid paradiisis"), JK Simmons ("Põletada pärast lugemist"), Zach Galifianakis ("Pohmakas"), Sam Elliott ("Kuhu kadusid Morganid?"), Danny McBride ("Ananassiekspress"), Melanie Lynskey ("Kaks ja pool meest") jt.

Lavastas Jason Reitman ("Juno", "Täname suitsetamast"), Walter Kirni romaani ainetel kirjutasid stsenaariumi Jason Reitman ja Sheldon Turner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles