Prantsuse esileedi kaotas filmirolli Oscari võitjale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy
Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy Foto: AFP/SCANPIX

Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy ei saanud režissöör Woody Alleni filmis rolli, sest see läks Oscari võitnud Marion Cotillard`ile.

Bruni-Sarkozy lootis uue filmi rolli endale saada, kuna Allen olevat talle möödunud aastal öelnud, et ta sobib sellesse ideaalselt, kirjutab Variety.

«Carla Bruni-Sarkozy rolliks on olla esileedi. Ta ei ole naine, kes teeniks elatist näitlejannana. Teda ei saa filmis kasutada, kuna esimese leedi roll võtab kogu ta aja,» selgitas nüüd Allen.

Režissöör kinnitas, et valis oma uue filmi naispeaosatäitjaks Marion Cotillard`i. Lisaks temale löövad Pariisis filmitavas linateoses kaasa Kanada näitlejanna Rachel McAdams ja USA näitleja Owen Wilson.

Prantsusmaa president Nicolas Sarkozy andis oma abikaasale loa filmis üles astumiseks.

Alleni lähikonda kuuluva allika väitel võidakse Bruni-Sarkozyle siiski pakkuda mõni väike roll.

34-aastane Cotillard võitis lauljanna Edith Piafi kehastamise eest filmis «La vie en rose» Oscari, Bafta ja Kuldgloobuse auhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles