Adam Lambert: ma pole meessoost Lady Gaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: Kaader videost

USA laulja Adam Lambertit väsitavad pidevad küsimused, milles teda võrreldakse Lady Gagaga.

Staar promob üle maailma oma debüütalbumit «For Your Entertainment» ning ajakirjanikud kipuvad küsima täpselt samu asju, vahendab Digitalspy.

«Ma andsin just kolmanda Saksa intervjuu, milles mulle väideti, et ma olen ennast meessoost Lady Gagaks nimetanud. Ma ei ütleks seda kunagi. Ma olen Adam Lambert,» kirjutas staar Twitteris. «Loomulikult fännan ja austan teda ning meil on mõningad sarnasused, kuid me oleme erinevad inimesed.»

«Esimene küsimus, mida liiga paljud reporterid küsivad, on seotud Gagaga. Kuigi ma armastan teda, on see väsitav. Eelistaksin oma kunstist rääkida... Olen kindel, et Gaga nõustuks,» lisas ta.

Lambert kirjutas, et on veel teisigi teemasid, millest ta piisavalt rääkinud on - Madonnaga kohtumine oli lahe, teda ei palutud Queeni lauljaks, ta suudles Ke$hat, ta kasutab M.A.C.-i silmalainerit ning ta on gei.

«Ärge saage minust valesti aru - ma tõesti naudin intervjuude andmist. Ma ei ole pahane, lihtsalt loodan, et pärast Twitterisse postitamist need küsimused hääbuvad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles