Vanilla Ninjast ja Bedwetters'ist sünnib lühidokumentaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwettersi kontsert Õllesummeri esimesel päeval 2. juulil.
Bedwettersi kontsert Õllesummeri esimesel päeval 2. juulil. Foto: Indrek Galetin

Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali alafestival Nokia MOFF lükkas käima lühidokumentaalfilmide konkursi «Suvefilm 2008», mille peaauhinnaks on võimalus veeta seiklusrikas päev ning salvestada film oma lemmikbändiga.

Filmis osalemiseks on käed löönud kaks eesti noorte suurt lemmikut – tüdrukutebänd Vanilla Ninja ning komeedina kõrgele tõusnud Pärnu noorte meeste ansambel Bedwetters.

«Suvefilm 2008» konkursil osalemiseks tuleb valmistada kuni 3-minutiline lühifilm, mille sisu peab olema seotud Eestimaa suvega ning näiteks katkendiga ühest erilisest elamusest. Kuna konkurss on Nokia Mobiilifilmide Festivali raames, siis peab ka kogu ülesvõte olema algusest lõpuni tehtud mobiiltelefoni kaameraga.

Konkursitöid saab esitada ja http://www.nokia.ee/moff/suvi veebilehele üles laadida kuni 24. augustini.

Suvekonkursi kaks kõige omanäolisemat filmi valivad välja mõlemate bändide liikmed ning võitjad saavad veeta nendega koos terve päeva – filmida neid laval ja puhkehetkedel, et siis hiljem koos professionaalse meeskonnaga sellest materjalist kokku panna muusikateemalise dokumentaalfilmi «Kõikvõimas muusika».

Lisaks premeeritakse võitjaid veel uhiuute Nokia 5610 Xpress Music mobiiltelefonidega.

Mobiilifilmid on tänaseks vallutanud nii internetiavarused kui jõudnud ka teleekraanile. Suure tõuke selle žanri arengule andis mullu PÖFF-i alafestivalina välja kuulutatud Nokia Mobiilifilmide Festival.

Sinna laekunud filmid olid populaarsed nii internetis kui ka mobiiltelefonis vaadatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles