Evelin Ilves ostis kaks äkilist maikat

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves, Ärma talu perenaine
Evelin Ilves, Ärma talu perenaine Foto: Elmo Riig / Sakala
Presidendiproua Evelin Ilves on moodne ja nooruslik naisterahvas. Ta armastab sporti, disainib rõivaid ja küpsetab kodus ise ka leiba. Mõne aja eest nähti esileedit šoppamas Tallinna trendikas moepoes Nu Nordik, kust proua ostis kaks äkilist, rohke dekooriga, maikat. 

Nu Nordiku müüjate kinnitusel ostis presidendiproua neilt kaks MAKI kollektsiooni kuuluvat maikat, ühe musta ja teise heleda. 

Ka MAKI kollektsiooni üks disaineritest Mariana Kolesnik on silmnähtavalt rõõmus ning tunnistab, et kuulis samuti esileedi ostust ja on sellest elevil. «Väga tore, et meie asjad presidendiprouale meeldivad, olen sellest isegi pisut üllatunud,» tunnistab Mariana.  

Presidendi kantselei teatel ostis Evelin Ilves kõnealused särgid jõulude eel kingituseks.

MAKI versioon moetoodetest on alati erinev üldisest trendist, sest MAKI kireks on rohke dekoor, mis saavutatakse läbi tikkimise, trükkimise, pärlite, litrite, lindikeste, lipsude jne. Sellise maikaga juba müürililleks ei jää.

MAKI disainerfirmas tegutsevad kaks noort moekunstnikku  - Mariana Kolesnik ja Kirill Safonov, kes kuulusid ka Kuldnõel 2009 nominentide ridadesse.

Samuti on MAKI on oma loomefilosoofia kompaktselt kokku võtnud tänavu Tallinna Moenädalal esitletud kollektsiooni pealkirjas «Ei, ma ei ole minimalist ja ei muutu kunagi». 

Kindlasti pole minimalist ka presidendiproua Evelin Ilves ning loodame, et ei muutu selleks ka kunagi! 

Kiika MAKI maikade kollektsiooni! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles