Cyrus: lahkusin Twitterist homoviha tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: SCANPIX
Popstaar Miley Cyrus selgitas fännidele, miks ta lõpetas suhtluskeskkonna Twitter kasutamise.

Ellen DeGeneresi jutusaates esinedes tunnistas neiu, et sulges oma konto eelkõige seetõttu, et teda hakati ründama, kui ta ütles, et toetab geiabielusid, vahendab Digitalspy.

Kõige hullemini olevat neiut maha teinud radikaalsed usklikud.

«Mulle esitati küsimus. Ma ei püüdnud ju oma arvamust kellelegi vägisi peale suruda,» ei saa Cyrus siiani aru, millega ta rünnakud ära teenis.

«Mult küsiti, et ütle, Miley, mida sina sellest arvad? Ja ma vastasin, et minu arvates pole teist kohtumõistjat peale jumala. Minul pole õigust kellelegi öelda, et ta ei tohi teist inimest armastada, kui nad õnnelikult armunud on,» selgitas neiu.

«Siis hakkasid inimesed mind vihkama selle eest, et ma armastusse usun… Mulle tundub see väga vildakas,» jätkas laulja ja näitleja.

«Ilmselt on parem oma arvamused enda teada jätta, aga ma ei kahetse kunagi asju, mida oma arvamust väljendades öelnud olen. Kui mult midagi küsitakse, siis vastan sellele,» rääkis Cyrus.

Varem on popstaar öelnud, et loobus Twitterist seetõttu, et tal kulus seal olemisele liiga palju aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles