Meeste peenised on kahanemas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murelik mees.
Murelik mees. Foto: Panther Media/Scanpix

Hiljutised uuringud kinnitavad, et naiste rinnad on hakanud kasvama ning seetõttu ostetakse rohkem suuremõõdulisi rinnahoidjaid. Meeste intiimsete kehaosade puhul kasvutendentsi täheldatud ei ole, pigem vastupidi.


Alles hiljuti teatas Šveits, et müügile tulevad XS-suuruses ehk väga väikesed kondoomid. Ameerika teadlased jõudsid aga jälile tõsiasjale, et mehed kasutavad palju suuremaid kondoome, kui neil tegelikult tarvis oleks, mistõttu kipuvad need vahekorra ajal katki minema või maha libisema.

Ka meeste aluspesumoes on viimastel aastakümnetel palju muutunud. Laia tegumoega ja pikema säärega aluspükste asemel on lettidele jõudnud järjest napimad püksikud, sest pole enam midagi, mida varjata.

Teadlased ei ole meeste strateegiliste mõõtude kahanemisele paraku veel ühtset seletust leidnud. Mõnede arvates on süüdi humal, mis pole tänapäeval enam nii mõru kui vanasti, teised näevad selles esimesi märke matriarhaadi saabumisest. Samas on ka neid, kes ütlevad, et muretsemiseks põhjust ei ole, kuna pikkus, teadagi, ei ole üldse oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles