Tumemuusika festival Body Machine Body juba sel laupäeval Von Krahli teatris ja baaris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igorrr
Igorrr Foto: promo

19. oktoobril algusega kl 19.00 leiab Von Krahli kahel korrusel aset neljas tumemuusika festival Body Machine Body.

Festival esitleb oma skene legendi Dirk Ivens (Absolute Body Control, The Klinik jt), kes sel laupäeval esineb projektiga DIVE.

Dirk on tegutsenud elektroonilise kehamuusika põllul juba varastest 80-datest.

Teiseks peaesinejaks on Prantsusmaalt tulev breakcore’i eestvedaja IGORRR kodanikunimega Gautier Serre.

Iga Igorrri esinemine on nagu omaette  tähtpäev, Ameerika mägedele sarnanev muusikaline retk Sinu sees. Võib julgelt  väita, et teist sarnast geeniust pole olnud ja ilmselt niipea ka siia maale ei satu. Väärt kogemus iga muusikamaitsega inimesele.

Lõunanaabreid esindab sel korral lausa kaks karmi ja mitmekülgse lavashowga bändi, läti industriaali-veteran Kaspars Kalnins (Rosewater, Sturm) oma uusima mürase IDMi ja industriali segu viljeleva värskusest pakatava projektiga Autogen ning tume-elektrot ja metalit ristav vaatamisväärsus Dark Nexus.

Põhjanaabrite panuseks ehe vanakooli industriaalibänd nimega Protectorate.

Eesti on neljandal tumemuusika festivalil kõige jõulisemalt esindatud ehk ühtekokku kolm artisti: elektro-industriali viljelev Freakangel, tumedat ambienti pakub Morgue's Last Choice ja eksperimentaalse dark hopi meeleoluga kostitab multitalendi Jarmo Nuutre ehk Chopperi uus projekt Blood Pavilion.

Paralleelselt bändidega lahutavad Von Krahli baaris meelt erinevad kodumaised DJ´d: Black Star (World Clinic), Skiso(DMT), Shiftwind (Beats From The Vault), MOP (Metallion/Raadio 2) ning Helsinkist DJ emanon (Infektio). Tseremooniameistriks traditsiooniliselt Taavi Eelmaa (Von Krahl).

Kohal on ka vastavasisulise muusika ja muu kraamiga müügiletid!

Body Machine Body on siinmail ainulaadne festival- ühendades tumemuusika skene erinevaid äärealasid – tule kohale ja koge oma silma, kõrva ning kehaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles